O NAMA

Boutique Hotel Nea je objekat koji se nalazi u blizini samog centra Brčkog, u Srpskoj Varoši, a opet u mirnom dijelu van domašaja buke. Svojim položajem omogućuje gostima da za samo nekoliko minuta dođu do pješačke zone i strogog centra grada, a isto tako i da budu na obali rijeke Save i uživaju u šetnji istom.

Krajem 2019. godine mijenja se vlasnička strutkura i kupuje ga turistička agencija Dinamik Turs, koja ima 30 godina iskustva u uspješnom poslovanju u oblastima turizma, hotelijerstva i ugostiteljstva.

Objekat raspolaže sa 7 moderno opremljenih soba, od kojih su dvije dvokrevetne, tri trokrevetne i dva apartmana u koje može stati četvoro, odnoso petoro gostiju. Sve sobe su apsolutno nove, kao i sam hotel, jer je renoviran.

Opremljene su po visokom standardu, a kako izgledaju možete pogledati ovdje.

Budući da smo obišli čitav svijet sa našom turističkom agencijom, najbolja iskustva i ideje koje smo vidjeli širom planete smo primijenili na naš hotel.

Ponuda hotela je upotpunjena caffe barom, odnosno wine and whiskey barom, čiji je kapacitet 25 sjedećih mjesta. Hotel ima prostrani besplatni parking koji je danonoćno pod video nadzorom.

U sklopu hotela se nalazi mini casino, kao i multifunkcionalna sala koja je idealna za kurseve, predavanja i prezentacije koja ima 25 sjedećih mjesta.

Ne propustite priliku dok boravite u Brčkom da dođete i da nas posjetite.

ADRESA

Jovana Dučića 3, 76 100 Brčko, BiH

TELEFON

+387 49 216 099

EMAIL

info@hotelnea.com

IMATE PITANJE?

Slobodno nas kontaktirajte

Ime:


Email :


Poruka :